YCamp

Spännande äventyr & aktiviteter på Sommarlovet

Anmälan v25  |  Anmälan v26  |  Anmälan v27

DU som är ca 9-12 år är välkommen till KFUM-Huset kl. 10-15 vardagar. Vi startar direkt i anslutning till sommarlovet, 15/6-3/7. Ni är välkomna att välja en, två eller alla tre veckorna.

Vi erbjuder GRATIS vecka/veckor!

Varje dag har ett “Tema” men vi erbjuder även andra aktiviteter under veckorna. Det blir blandade idrotter/aktiviteter vecka 25 och 26. Vecka 27 blir det Parkour hela veckan. Aktiviteterna hålls av rutinerade ledare från olika föreningar i Ystad. Basket, radiobilar, kampsport, beachhandboll, scouting, klättring, frisbee golf, volleyboll och parkour står på schemat.

Vädret bestämmer våra aktiviteter (sol och bad). Vår Mötesplats KFUM-Huset ligger i brytpunkten mellan skogen, havet och staden. Därför förlägger vi våra aktiviteter dels inne i Ystad, Sandskogen och vid Saltsjöbaden. Tanken är att vi skall erbjuda ett så stort och brett urval av aktiviteter som bara är möjligt tillsammans med föreningarna som är delaktiga och deras ledare.

GRATIS!
I mån om plats finns möjligheten att delta i mer än en vecka

Tillsammans skapar vi en trevlig, spännande och händelserik sommar…

• Frukost och lunch ingår.
• Vi har ungdomar (mellan 15-19 år) som sommarjobbar hos oss från Ystads Kommun.
• Vi har kompetent personal som leder verksamheten tillsammans med de aktiva föreningarnas ledare.
• För Covid-19 hantering, se här

Följ KFUM Ystad på Facebook för uppdaterad information om årets Y-cmap.
För bilder/filmer besök arkivet här eller kolla vår Facebook.

ark1
KFUM Syd
KFUM Sverige
billy
Sparbanken Syd
Ystadappen

KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.