YCamp

Årets sponsorer:

Spännande äventyr & aktiviteter på Sommarlovet?

DU som är ca 9-12 år är välkommen till KFUM-Huset kl. 10-15 vardagar. Vi startar direkt i anslutning till sommarlovet, 18/6 – 6/7. Ni är välkomna att välja en, två eller alla tre veckorna.

Vi erbjuder GRATIS vecka/veckor!

Varje dag har ett “Tema” men vi erbjuder även andra aktiviteter under veckorna. Det blir blandade idrotter/aktiviteter vecka 25 och 26. Vecka 27 blir det Parkour hela veckan. Aktiviteterna hålls av rutinerade ledare från olika föreningar i Ystad. Basket, innebandy, beachhandboll, scouting, klättring, frisbee golf, volleyboll och parkour står på schemat.

Vädret bestämmer våra aktiviteter (sol och bad). Vår Mötesplats KFUM-Huset ligger i brytpunkten mellan skogen, havet och staden. Därför förlägger vi våra aktiviteter dels inne i Ystad, Sandskogen och vid Salt- sjöbaden. Tanken är att vi skall erbjuda ett så stort och brett urval av aktiviteter som bara är möjligt till- sammans med föreningarna som är delaktiga och deras ledare.

  • Frukost och lunch ingår.
  • Vi har ungdomar (mellan 15-19 år) som sommarjobbar hos oss från Ystads Kommun.
  • Vi har kompetent personal som leder verksamheten tillsammans med de aktiva föreningarnas ledare

I mån om plats finns möjligheten att delta i mer än en vecka.

Ladda ner reklambladet här

Anmäl öppnar den 7/6 kl 8:00. 


Y-Camp videos från de förra lägren:

ark1
KFUM Syd
KFUM Sverige
billy
Sparbanken Syd
Ystadappen


KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.