Ny hemsida

Vi har ny hemsida. Denna kommer stängas ner snart. Innehållet här kommer kanske inte stämma.
Nya hemsidan hittar ni här.

För dig i Huset

Sitter du i en organisation som har en sektion/förening på KFUM-Huset? Då har du kommit till rätt sida. Här hittar du all info du behöver veta om du tillhör oss här i Huset.

Info-TV
- NY

TV-apparaterna i caféet rullar ständigt med infomation om vad som finns i Huset. Det går att anpassa denna skärm för ditt event. Skicka info som ska stå plus vilket datum den ska visas till billy@kfumystad.se så ser jag till att byta det (behöver ha minst en veckas framförhållning).

Ni kan se hur TVn ser ut just nu här (anpassad till 1080 skärm).

Hittar du felaktig information på TVn? Skicka det också till billy@kfumystad.se.

Länkning till vår / er hemsida
- NY

Dela är roligt och bra för alla därför tycker vi det är viktigt att när vi delar med oss av vår hemsida att vi delar www.kfumystad.se och sen säger till att de ska klicka vadare till önskad plats. Inga direktlänkar till sidor utan få folk att se allt vi har att erbjuda.

Nyhet fr.o.m. den 15 februari 2018
Fram till och med den 15 februari 2018 så har vår hemsida legat hos framtidenjustnu.se vilket ni kanske har märkt när ni surfat runt på hemsidan då url:en till sidorna har börjat med just ystad.framtidenjustnu.se/.. Detta är för att vår hemsida ligger hos KFUM sverige.

Vad händer den 15 februari 2018? Jo, hemsidan blir då flyttad till ystad.kfum.se. Det kommer inte bli någon skillnad då vår egna adress kfumystad.se fortfarande kommer skicka vidare till rätt adress men om ni delat direkt länkar till en sida så kommer dessa länkar inte längre funka. Ni måste ändra då från ystad.framtidenjustnu.se till ystad.kfum.se. Våra mailadresser kommer inte påverkas.

Facebook för oss

Vi har en egen Facebook grupp för oss i huset där det är tänkt att dela med sig av evenemang och liknande. Gå in och anmäl er idag!

Vi i Huset – Facebook

Grafisk Formgivning

Här på huset har vi kompetens att hjälpa föreningar med grafisk formgivning och hemsida. Är det så att ni behöver hjälp med att sätta ihop ett utskick, uppdatera logga eller kanske till och med vill ha en helt ny och fräsch hemsida i KFUM anda? Då kan ni höra av er till Billy billy@kfumystad.se, vår grafiska formgivare, så hjälper han gärna er.

Aktivitetssläpet

KFUM Syd har ett aktivitetssläp men ljudanläggning och massvis med aktiviteter som är lätt att koppla på bilen och köra iväg till den plats ni önskar. Det är gratis att låna så länge du är en KFUM förening. Fråga oss på Huset eller gå in och boka på KFUM Syd

Du visste väl om att du kan låna huset?

Är du med i Huset har du tillgång till att låna huset för diverse arrangemang. Som du kanske vet har vi storkök, stora som små möteslokaler och ett stort utbud av aktiviteter så som klättervägg m.m. Är det så att du skulle vilja låna lokalen är det bara att höra av sig till Per per@kfumystad.se.

Stallgården

Fyra fina semesterlägenheter har du säkert redan hört talas om men det du kanske inte visste är att om du är med i Huset så får du rabatterat pris. Hör av dig till Per per@kfumystad.se och skicka önskad tid så ska vi se vad vi kan göra.

Logotyper

Vi har en fin logotyp som vår grafiska formgivare Billy har tagit fram. Den är fritt fram att använda i era utskick för att visa var ni hör hemma.

Vi har skapat en Dropbox mapp med alla logotyper som är fritt fram för användning. Här har vi samlat alla KFUM, KFUM-Ystad logotyper och några av sektionerna/föreningarnas logotyper.

Klicka här för att komma till alla logotyper.

iZettle
- Kortbetalning till caféet

Vi har en iZettle kortläsare i Huset som går att använda till caféet. Bra att använda när ni har ett event där ni vill sälja fika. Dock tar iZettle en liten avgift så kontanter är alltid bättre. Vill ni låna denna så hör av er till billy@kfumystad.se

Mailadresser
- ditt_namn@kfumystad.se

Du kan få en egen mailadress med ändelsen @kfumystad.se i som vidarebefordrar mail till önskad mailadress. Kontakta Billy på billy@kfumystad.se

Kontakta oss i Huset

Vi är ett antal som jobbar i huset som är tillgängliga nästan alla vardagar i veckan. Hör gärna av dig om du har några frågor.

Per
Verksamhetsansvarig
per@kfumystad.se
Billy
Kommunikationsansvarig
billy@kfumystad.se

 

ark1
KFUM Syd
KFUM Sverige
billy
Sparbanken Syd
Ystadappen

KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.