Ny hemsida

Vi har ny hemsida. Denna kommer stängas ner snart. Innehållet här kommer kanske inte stämma.
Nya hemsidan hittar ni här.

KFUM-huset-ystad-utantext

 

KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.

KFUM Ystad är den lokala delen av Triangelförbundet och KFUM Sverige som i sin tur är en del av världsorganisationerna YWCA och YMCA, världens största ungdomsrörelse som finns i över 130 länder och engagerar 70 miljoner människor.

Detta ger oss möjligheten att tillsammans verka för en bättre situation i världen idag.  Idag mer än någonsin står det klart att världen tillhör oss alla och att vi måste tänka på mänskligheten som en helhet.

12144648_1196908510322962_6897374624851769067_nVärlden må vara stor, men det är på det lokala planet, här hemma i lilla Ystad just vi försöker göra skillnad! Vår verksamhet i Ystad handlar dels om att driva och utveckla vårt hus, KFUM-huset som ett föreningshus för de föreningar vi samarbetar med. På så sätt vill vi ge ett viktigt bidrag till den ungdomsverksamhet som dessa föreningar bedriver. Men vi vill också kunna fungera som en ”äggkläckningsmaskin” för nya föreningar. En förening kan börja som en sektion för att sedan, när man känner att det funkar övergå till att vara en egen förening. Föreningens egen ungdomsverksamhet drivs genom sektionen Kraftverk. Mötesplats KFUM-huset jobbar med att skapa verksamhet för ungdomar på många sätt, i samarbete med andra föreningar, i samarbete med olika delar inom kommunen och genom olika typer av events.KFUK-KFUM må ha passerat 100 års strecket som organisation, men vår verksamhet, den tillhör framtiden!

Kontakta oss här __ Följ oss på Facebook

ark1
KFUM Syd
KFUM Sverige
billy
Sparbanken Syd
Ystadappen

KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.