Aktiv Sandskog

Vi försöker hålla Sandskogen i Ystad aktiv. Vi ser till att man kan åka skridsko på Skridskodammen, åka längdskidor i skidspåret som går längst slingan och vi har även kanoter till uthyrning under sommaren.

Skridskodammen

Under vintern, så fort det är minusgrader, så ser vi till att det går att åka skridsko på Skridskodammen på regementet. Vi spolar den med vatten så att den blir starkare och blankare. Vi tackar Räddningstjänsten som skänkt slangar och utrustning till oss.

Skidspåret

När ca 3 dm snö ligger på så ser vi till att med vår egna snöskoter spåra en slinga för längdskidor. Det planeras att lägga två spår. Ett 2,5 km som löper längs med motionsslingans elljusspår samt ett längre spår i yttre sandskogen.

Kanot

När det inte är säsong för vinteraktiviteter är det dags för sommaraktiviteter. Varför inte hyra våra kanoter (kanadensare) för en tur med familjen, företaget eller bara några vänner.

Klicka här för att läsa mer om hur du hyr.

spolning längdskidor kanot

 

ark1
KFUM Syd
KFUM Sverige
billy
Sparbanken Syd
Ystadappen

KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.